Mosógép Szerviz kiszállással Budapesten!

Tippek nyaralás utáni mosáshoz

Itt a nyár, vége az iskolának, sokan ilyenkor elutaznak nyaralni, általában vízpartra… Amikor hazaérnek, a nyaralás élményét elronthatja, ha a hétköznapokba úgy kell visszatérni, hogy nincs tiszta ruha, mert a mosógép elromlott! A nyaralás után gyakrabban előforduló mosógép problémákról írnék pár mondatot.

nyaralás utáni szennyes

A pihenésből hazaérve néha fáradtabb az ember, így a nyarlás során keletkezett szennyest kevésbé nagy lelkesedéssel nézi át. Értem ez alatt a zsebek átvizsgálását! Ugyanis nem csak a fagyizásból visszajáróként kapott aprópénz, vagy az étteremben használt fogpiszkáló, a strandbelépő stb. maradhat esetleg a ruha zsebében, hanem akár egy elfejtett szép kavics a tó partjáról, egy kagylóhéj a tengerpartról, vagy bármi, ami az üdülés során zsebbe kerülhet! Ezek természetesen el tüdják tömíteni a mosógép kifolyó oldalát, ami azt eredményezi, hogy nem cetrifugázik a mosógép, mivel a víz benne marad, lehet hívni a mosógép szerelőt.

Egy másik gyakori dolog, hogy az 1-2 hét alatt keletkezett piszkos ruhát minél gyorsabban, minél kevesebb mosásból próbáljuk tisztává változtatni. Ezért túlpakoljuk a gépet, ami a motort, szíjat, tengelyt nagyon megterheli. Két mosás között tartsunk kb. 1 óra szünetet, hogy a mosógép vissza tudjon hűlni! A pokrócot (rázzuk ki mosás előtt!), nagyobb dolgokat amik vizesen nagyon nehezek lesznek vagy össze tudnak csomósodni, más, kisebb ruhákkal kipótolva mossuk, hogy a mosógép dobjában el tudjon rendeződni centrizés előtt!

Kellemes pihenést, tartalmas nyaralást kívánok!

 

5/5 - (1 vote)
error: Content is protected !!
HIBABEJELENTÉS