Mosógép Szerviz kiszállással Budapesten!

Mosógép hiba kód a kijelzőn?

Nem indul el a mosógép? Be sem engedi a vizet? Csak zúg valami halkan, de nem történik semmi? Nem forog a dob? Megállt és kiírt valamilyen hiba kódot vagy villognak a ledek a kijelzőn?

Sajnos a mosógép mindig a legrosszabb időzítést választja, hogy beadja a kulcsot, és cserben hagyjon! (Bár jó időzítés nem létezik egy készülék elromlásához…) Viszont az újabb gépek legalább jelzik meghibásodásuk jellegét és hibaüzenetet vagy hibakódot jelenít meg a kijelzőn! Ez azt jelenti, hogy a legtöbb esetben már a mosógépszerelő felhívásakor tudjuk diktálni a mosógép kijelzőjén lévő betűk és számok kombinációját, vagy a villogó illetve világító ledek sorrendjét, esetleg készíthetünk róla egy képet, amit elküldhetünk a mosógép szerviznek.

Természetesen ez csak az első lépés a mosógép hiba elhárításában! Ezekből a hibaüzenetekből lehet következtetni, hogy hol kell keresni a probléma forrását, de ez még csak előzetes hiba megállapítást jelent sok-sok javítási verzióvál akár, megannyi költséggel… Viszont a mosógép, szakember általi bevizsgálása nélkül történő szanálása, kidobása nem túl környezettudatos lépés, nem beszélve az új mosógépek pár évre belőtt élttartamáról és ezt nem igazán tükröző áraikról! Tehát a legtöbb esetben érdemes megnézetni a mosógépet, annak ellenére, hogy több tízezres javítási költséget sejtünk a hiba mögött, nagyon sok esetben nem így van!

A alábbi linken megtalálja a leggyakoribb mosógépek hibaüzeneteit és jelentésüket: Mosógép Hibakód Gyűjtemény

5/5 - (1 vote)
nyaralás utáni szennyes

Tippek nyaralás utáni mosáshoz

Itt a nyár, vége az iskolának, sokan ilyenkor elutaznak nyaralni, általában vízpartra… Amikor hazaérnek, a nyaralás élményét elronthatja, ha a hétköznapokba úgy […]

error: Content is protected !!
HIBABEJELENTÉS